viernes, 19 de abril de 2013

Infantil Femenino: Aseguramos la 2ª plaza

Comentari per Manel García Leal:

Martinez Valls 36 - 38   C.b. Oliva

Últim partit de lliga regular, en un camp complicat com es el del Martinez Valls, on jugavem contra les terceres, i cabia la possibilitat de pedre de mes de 20 i pedre l’average, però l’objectiu era guanyar i acabar en bones sensacions per al playoff.
El partit el començem fluixes, no som capaçes de fer el nostre joc rapid, i en estatic prenem males desicions, i intentem fer passes en alguns talls que ni si quiera la jugadora que talla mira baló i el fet de que elles ens defenien prou tancades eixos pases els tallaven, tot seguit despres de que alguna jugadora exterior nostra tallara no remplasavem i ens quedavem sense balanç i aixo va propiciava contratacs molt facils per a elles.
Una de les coses que no em va agradar d’esta primera part era vore a les jugadores baixant el cap per recibir una cistella, nooo si ens fan cistella ens la fan i prou, traem rapid i seguim jugant.
 En defensa som desbordaes molt facilment per no defendre en equip (tenim que ser totes UNA, estar les 5 concentrades).
Gracies a un bon quart periode on els fem un parcial de 1-10, conseguim arribar 4 dalt al descans (16-20). Va ser una llastima que arribara el descans per que estavem imposant un ritme molt alt, i elles no podien seguir-lo.
 Els seguents 2 periodos son desastre cara al aro, fem sols 4 punts en 10 minuts, i el joc no esta seguent roin pero fallem lo infallable i les deixem que es posen 3 dalt (27-24 perdem).
Queden 10 minuts de partit on els 3 primers els dominem i conseguim fer un parcial de 0-6 (27-30), pero tornem com abans fallem 4 cistelles clares i ens fan dos contratacs i acabem 1 baix el septim periode. Arribem a l’últim periode en tot per decidir, i el començem mal amb un parcial de 4-0 per a elles en 2 minuts (35-30) una cistella nostra i un tir lliure d’elles deixen el partit 36-32 a falta de un minut, i quan tot estaba negre i es veien males cares en la banqueta conseguim fer un parcial de 0-6 en l’últim minut i guanyar el partit per 36-38.
Bon final de lliga regular on conseguim quedar 2ª, en 14 partits guanyats i sols 2 perduts, i ara 3 semanetes per entrenar fort i preparar el playoff.

Nota 1: Ultimament em perdut l’encert cara l’aro esperem recuperarlo perque en els ultims 5 partits (4 del torneig i este de lliga) no em fet mes de 42 punts, i en eixos punts a favor serà molt difícil guanyar. Destacar que en aquest partit l’unica que ha estat encertada a sigut Raquel.L, i la feina de Angela en defensa. Esperem recuperar a totes les jugadores al 100% per a este troçet final de temporada.
Nota 2: Cualsevol que veguera l’acta, diría que l’arbit ha fet tot el posible per a que perguerem el partit perque la diferencia de faltes es de 20, ens piten a nostres 33 i a elles sols 13, i a part de la diferencia, es la forma de pitar-les, elles en la segona part tiren 22 tirs lliures i nosaltres soles 2 en el primer minut. Així es molt complicat guanyar, però a estes xiquetes no els poden llevar el que es mereixien, guanyar.