martes, 30 de marzo de 2010

Cadete Femeni: Ros Casares ... 56 - 37 ... C.B. Oliva

No pude ir al partido porque me coincidia con el Cadete Masculino y el Benjamin mixto y no encontre a nadie para sustituirme con los benjamines,.. asi que decidi que fuera Toni,.. en quien confio plenamente,.. el comentario que hay a continuación es de él:

El dissabte per el mati, em va tocar a mi anar a dirigir a l’equip cadet cadet femení, al pavelló del Ros Casares en la Malvarrosa, anvaem tres cotxes amb 12 xiquetes, i tres pares, de les 12 xiquetes 2 estaven lesionades ja que tant Àngels com Olaia tenen el turmell fotut.

El partit no va ser dolent del tot, va tindre moments de bon joc per part de les nostres jugadores i moments en que es van perdre els paper, i no vam saber estar en la pista.

L’equip contrari no tenia a totes les seves jugadores, faltaven algunes de les mes importants, ara be les dos mes grands del seu equip si que estaven i ens van fer molt de mal, ja que no vam saber pararles.

El primer quart te un començament complicat ja que el parcial que ens fan es de 6-0, però ens refem i comencem a dominar el joc, comencem a jugar amb el nostre sistema i buscant a les jugadores interior, sobre tot a Ceci que fa 6 punts seguits de baix de la cistella, amb passes ben fets tant de Glòria, com de Maria i de Patri, el resultat de este quart es de 11-10.

El segon quart es la nostra desfeta, ixim malament, ens corren al contraatac, ens fan canastes fàcils, tant de dos com de tres, no sabem parar a la jugadora mes alta de l’equip contrari donant-li segones i terceres opcions de tir, i a mes encara personal i canasta el que feia que aconseguiren de tres en tres punts, per la nostra part el nostre atac es torna molt espès, les jugadores no es mostren per rebre amb comoditat els balons, i normalment els dos ales córrer per la mateixa banda, tancantli la possibilitat a la base de poder traure els contraatacs, sense buscar les millors opcions de pase, les millors opcions de tir, o de penetració. El resultat de este cuart es de 24-8, elocuent pues.

El tercer quart desprès de xerrar amb elles al vestidors i denanarlos que facin allò que saben, ixim amb mes intensitat tant en defensa com en atac, tornem a manar en l’atac, tornem a apretar en defensa, on comencem a fer una bona pressió defensiva, i tornem a fer les jugades que sabem, el resultat de este quart es de 11-11.

L’últim quart la idea es guanyar, els dic que lluiten per guanyarlo, fem un bon quart, fallem en moments donats alguns contraatac i canastes fàcils, sobre tot Patri, que te opcions amb tres contraatac de avançarmos, però te un problema i es que no encara el aro i va cap al costat dret de la cistella, el que fa que tire incomoda a canasta. El resultat es de 10-8.

En linees generals excepte el segon quart l’equip esta intens tant en defensa com en atac, sols el segon quart es roin, els demés estant bastant be, trobe que so tots els partit hageresn segut igual com este , molts partits estarien guanyats.

NOTA:

Pues nada nuevo,.. seguimos tirando los partidos en 1 periodo,.. a veces el 1º, a veces el último,.. a veces el 2º como en este,.. los partidos son de 40 minutos,.. y en esta categoría, en este grupo, no se puede permitir la relajación nunca,.. si te despistas te fulminan,.. si te despistas cuando te quieres dar cuenta ya te han ganado o has tirado el partido a la basura,.. en fin,.. por lo demás ¿? mejor espero a ver el partido en video,..